Tornado Freestyle BMX Neon Groen

244.99

 • De goedkoopste - vergelijkt u zelf!
 • Vakkundige Service
 • Niet goed - Geld Terug
 • Verzending of Afhalen
 • Vertrouwd betalen met iDeal

Extra’s

Maak uw bestelling compleet met deze optionele accessoires.

Beschrijving

Deze freestyle Tornado is een echte blikvanger met z’n neon groene lak. Dit wordt gecombineerd met minimalistische stickers en zwart-zilveren onderdelen, die de fiets een hele gave uitstraling geven. De maat is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar, of 1 meter 22. Mocht u nog twijfelen over de juiste maat kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor persoonlijk advies!

Deze stoere BMX is zeer duurzaam en heeft geen kunststof onderdelen die snel afbreken. Dit onderscheidt het merk van vele andere concurrenten op de markt. De fiets heeft handremmen met een knik zodat ook de kleine kinderhanden ze makkelijk kunnen bedienen, extra spaken in de wielen om zware belasting op te vangen, aluminium velgen, een extra zwaar balhoofd, een ovalen frame, aluminium wielnaven, reflectoren in de pedalen, een stuur die vrij rond kan draaien, en steunen (pegs) op de assen.

We bieden ook de optie aan om de fiets uit te laten rusten met een standaard, kettingkast en spatborden, zodat je de fiets makkelijk netjes houdt, en er ook goed mee naar school kunt fietsen.

Specificaties

De Tornado freestyle BMX fietsen hebben de volgende specificaties:

 • 20 inch wielen
 • 48 Spaken wat extra zware belasting mogelijk maakt
 • 4 Asverlengers, 2 voor en 2 achter
 • 360 graden draaibaar stuur
 • V-Brake handremmen, voor hoge remkracht
 • A-Head stuur
 • Oval tubing in het frame
 • Extra zwaar balhoofd
 • Versterkte naven en assen

EXTRA’S

DSC_0774Standaard – €12.50

Deze standaard zorgt ervoor dat uw BMX lang mooi blijft. Als de BMX niet goed weggezet kan worden, en op de grond valt, kan de lak op de asverlengers snel beschadigen. Om dit te voorkomen raden wij altijd sterk aan om een standaard op de BMX te zetten. Deze standaard is verstelbaar, wat inhoud dat u altijd zelf kunt bepalen hoe schuin u de fiets laat leunen. De standaard is van stevig aluminium met een zwarte lak, waardoor hij zeker niet misstaat op de fiets!

Kettingkast EditedKettingkast – €12.50

Deze kettingkast is ontworpen om de spijkerbroeken te beschermen, en verder niet te veel op te vallen. Hij is gemaakt van doorzichtig plastic, en wordt op twee punten aan het frame bevestigd. Bij het afmonteren dient de kettingkast achter schuin afgeknipt te worden, en wordt daarna om het frame en de achterbrug geklemd.  

DSC_0768Spatborden – €16.50

De Spatborden set helpt de kleding schoon te houden bij zowel het crossen in de modder, als bij plassen die je onderweg naar school tegenkomt. De spatborden zijn gemaakt van stevig plastic, en afgewerkt met een hoogglans finish. Bij het afmonteren kunnen de spatborden gemakkelijk aan de fiets bevestigd worden met het bijgeleverde ankersetje.

Bezorgen / Afhalen

De fietsen worden binnen 2-3 werkdagen geleverd in een stevige kartonnen doos, met extra karton om het frame, waardoor uw fiets optimale bescherming geniet. Wij doen er alles aan om de fiets zo goed, en zo snel mogelijk bij u te krijgen! Daarom worden onze bezorgingen worden verzorgd door De Graaf Logistics, die €17,50 rekenen per totale verzending. Op aanvraag kunnen wij u de precieze bezorgdatum laten weten.

U zou er ook voor kunnen kiezen om de fiets bij ons op te halen, waarbij we u de keuze geven langs te komen in 1 van onze afhaalpunten, in Amsterdam of Vledder! Beide afhaalpunten zijn gespecialiseerd, en kunnen u de optie aanbieden om de fiets af te monteren, voor slechts €15 montagekosten.

Betaling

Wij staan ervoor dat producten op het internet veilig en vertrouwd moet zijn. Daarom kunt u bij ons veilig met iDEAL betalen. Na de betaling ontvangt u daarna van ons per mail een faktuur, die tevens als garantiebewijs geldt. Ook bieden wij u een ‘niet goed – geld terug’ garantie, na ontvangst heeft u twee weken de mogelijkheid de fiets in nieuwstaat terug te sturen, waarna wij uw betaling geheel terugstorten.