Ervaringen

Ik ben goed tevreden over de service, ook de persoonlijke benadering vond ik zeer vertouwenswaardig. We hebben dan ook zonder enige twijfel de fiets bij je besteld. Hij werd vlot bezorgd en door de chauffeur tot aan de voordeur geleverd. Het in elkaar zetten was een eitje daar die grotendeels voorgemonteerd was. Hij rijdt al meer als 2 maanden op en wordt goed gebruikt, de fiets word niet gespaard. Zand, modder en springschansjes, niks is te gek. hij is lekker licht en remt goed. Soms moeten we het stuur even weer vastzetten om dat ie dan zo hard op de voorvork land dat die door het lichaamsgewicht in zijn beugels doordraait. Voor het geld is het gewoon een superfiets. Wel heb ik het frame goed in de was gezet en wordt de ketting regelmatig gesmeerd.

Patrick en Sander

We zijn zeer tevreden met de BMX maar ook zeer zeker met de service die er verleend is. De BMX werd 2 dagen na betaling keurig door een koerier aan de deur afgeleverd. Afmonteren is zeer makkelijk dat is binnen 10 min. gebeurd. Ik zeg gewoon bestellen, Toppie!

Sonja Ticheler

De Tornado wordt met veel plezier bereden. Er zijn er inmiddels een groot aantal in onze wijk, in nagenoeg alle mogelijke kleurcombinaties. Normaliter koop ik dergelijke dure aankopen niet via internet dus ook voor mij was dit een gok. Ik moet zeggen dat de snelle service, jou mail achteraf, of alles goed overgekomen was en de kwaliteit onze verwachtingen overtrof. We hebben jou dan ook al aan meerdere mensen aanbevolen. Vooralsnog hebben we, ondanks dat de BMX niet gespaard wordt in het gebruik nog geen service achteraf nodig gehad, maar ook dit, mocht het in de toekomst nodig zijn, zien wij met vertrouwen tegemoet.

Bas Geverink

Niet alleen een topfiets maar ook top service! Tweedagen voor de verjaardag van onze zoon besteld, belletje gedaan om te checken of de leveringen én montage op tijd zou zijn?! Geen probleem, fiets was er op tijd en top kwaliteit. Hij staat voornamelijk buiten en nog geen spoortje van roest. Super!

Martin van der Heu

Mijn zoon is erg blij met de Tornado. Het is één van de weinige BMX-fietsen die geschikt is voor echt jonge kinderen. Service van GoBMX is prima.

Marian Krook-Lievestro

Mijn zoontje is dik en dik tevreden, zijn BMX en hij zijn onafscheidelijk. De doos kwam keurig aan en zijn oom heeft hem gemonteerd. Bedankt!

Lissy Jacobs

Te gekke fiets voor Thijmen (7) gekocht. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Hij is er onwijs blij mee.

Dorien Langeweg

Super snelle levering en goede service achteraf. Mooi snelle reactie en kleine klacht direct afgehandeld ! Persoonlijk contact via de mail werd direct gereageerd echt super.

Christel Rekko-jansen

Online een fiets besteld, was er na 2 dagen in een doos meeste was al gemonteerd.
Na 10 minuten kon me zoon er mee fietsen.
Miste alleen de standaard en kettingkast hadden we er extra bij besteld.
Na een belletje met Thijn werd het direct na gestuurd, we wilden nog een ander achter tandwiel om meer te kunnen “stunten” werd gratis mee geleverd!!
We hebben de fiets nu ongeveer 2 maanden maar kan er niks op aanmerken.
Als je een BMX zoekt voor een goede prijs kan ik je hem aanraden!!!
Bedankt Thijn.
Groet Ruud

Ruud Neervens

De fiets besteld via Internet. Meteen een mail terug gekregen, en overlegd over de gewenste leverdatum. Was geen probleem en de fiets werd netjes op tijd bezorgd. (Normaal 2e dag) De fiets was makkelijk zelf af te monteren en wordt volop gebruikt. Vragen zijn via mail te stellen en worden direct beantwoord. Super service!

Jessica Nijzink

 

Voor meer ervaringen, en voor het geven van een recensie, kunt u ook eens kijken op onze Facebook recensie-pagina!

https://www.facebook.com/gobmxnl/reviews